Szolgáltatások

Tervezés, fejlesztés, karbantartás és bérnyomtatás

A Megaglobal Kft. nem csak a rendszerek hardver vagy egyszerű szoftverelemeit szállítja, hanem a rendszereket megtervezi, azokat üzemelteti, a részegységeket javítja és karbantartja. Kiemelten fontos a speciális szakmai felkészültség és tapasztalat a címkenyomtatás és a vonalkód valamint a két dimenziós kód adatgyűjtése területén.

Jelentős és magas színvonalú a szoftveres szolgáltatások a programtervezés és szoftverkészítés akár nemzetközi vállalatok számára is. A cég nagy tapasztalattal rendelkezik ipari gyártó környezetben használatos rendszerek és rendszerelemek készítésében és fenntartásában.

Üzemeltetés és karbantartás

A Megaglobal Kft. a japán SATO címkenyomtatással foglalkozó vállalat hivatalos márkaszervize, de több más gyártó nyomtatóit, olvasói, adatgyűjtőinek a javítási szolgáltatásait is elvégzi, úgy mint a Zebra, Honeywell, Panasonic, Datalogic, Epson, Star.

Cégünk számos Magyarországi és külföldi tulajdonú cég számára biztosít ezen eszközcsoportok számára üzemeltetés támogatás és karbantartást, valamint kellékanyag biztosítást. Jelen szerződéseink keretében nem csak az eszközök karbantartását vagy javítását végezzük el, de oktatási feladatokat vagy konzultációs lehetőségeket is biztosítunk onsite vagy akár online is.

Programtervezés és -fejlesztés

Cégünk második pillére a szoftverfejlesztési megoldások egyedi üzleti igények alapján. Egyedi szoftverek fejlesztése a tervezéstől az implementáción keresztül a követő támogatás biztosításáig, már SLA alapokon is. Rendelkezünk a szükséges projektvezetői, rendszerszervezői is fejlesztési kapacitásokkal, számunkra nem idegen a klasszikus az Agilis vagy ezen módszertanok akár hibrid működtetése sem az üzleti igénynek megfelelően.

Komplett megoldások szállítását biztosítjuk a célhardverektől egészen az egyedi fejlesztésű szoftvermegoldásokig, integrálva az igénylő meglévő IT infrastruktúrájába. Olyan nagyvállalatok számára biztosítjuk ezen megoldásainkat, melyek akár több országban/régióban/kontinensen rendelkeznek telephellyel.

Bérnyomtatás

Cégünk portfóliójának a része a bérnyomtatási szolgáltatás, amelynek segítségével lehetőség van tekercses, fekete-fehér, öntapadós címkék, valamint egyedi perforált, black- mark vagy folyamatos címkék nyomtatására.
A címke kiválasztás széles termékskáláról történik.

Anyag szerint az alábbi típusú címkék közül választhat:

  • matt vagy fényes – papír, hő papír
  • matt vagy fényes – műanyag
  • speciális címkék, mint egyedi alak vagy alapszín, illetve ragasztó, mint hűtőházi, biztonsági, visszaszedhető

A pontos ajánlatadáshoz az alábbi paraméterek megadása szükséges:

  • a címke mérete – általunk kínált szolgáltatásban a nyomtatható címkék maximális mérete 168mm x 990mm
  • a címke tartalma – kép, szöveg, kód
  • a rendelési mennyiség

A minimális megrendelési érték 5.000 Ft.