VONALKÓDTECHNIKA
SZAKÉRTŐI KÉPZÉS

A címkenyomtatók és adatgyűjtők optimális kihasználása, megfelelő karbantartása, valamint a maximális üzemidő biztosítása érdekében vállalatunk szakértői képzést kínál a résztvevők számára! A képzés egy nap alatt átfogó tudást ad a vonalkódtechnikai berendezések megfelelő használatáról és működéséről, továbbá szakértői csapatunk segít megválaszolni a működtetés során előforduló problémákat és kérdéseket.

Képzés díja: 100.000 Ft helyett most csak 49.900 Ft
Képzés helye: Budapest IV. kerület

JELENTKEZZ MÉG MA!

* A képzés napján a résztvevők számára az ebéd biztosított. A kedvezmény december 15-ig érvényes, továbbá nettó 1.000.000 Ft feletti megrendelés esetén a képzés díját jóváírjuk!

  Please prove you are human by selecting the star.

  Címkenyomtatói képzés

  A címkenyomtatók megfelelő karbantartása, valamint maximális üzemidő és az optimális nyomtatási minőség biztosítása érdekében szakértői képzést biztosítunk vállalatuknak. A résztvevők a nyomtató helyes használatát gyakorlati tevékenységeken keresztül tanulják majd meg, mint például:

  • A hordozók és a szalag megfelelő betöltése
  • A címkenyomtatók beállítása
  • A megelőző karbantartás fontossága
  • A nyomtatási problémák diagnosztizálása
  • Nyomtatójavítás belépőszinten

  A képzéseket mindig az ügyfél egyedi igényeihez és kérdéseihez igazítjuk, így innovatív tanulási lehetőséget biztosítunk a résztvevők számára. Érdeklődés esetén kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot!

  * Oktatásunkat a Zebra Technologies által gyártott termékekre fókuszáljuk, de igény szerint más gyártó által forgalmazott termékekre is kitérünk.

  Adatgyűjtőkkel kapcsolatos képzés

  Oktatásunk végig veszi az általános terméktémákat (telepítés, használat, karbantartás), valamint olyan kérdésköröket, mint a speciális kiegészítő szolgáltatások és funkciók.

  • Vonalkódtípusok és alkalmazási területei
  • Vonalkódolvasók áttekintése
  • Adatgyűjtés komplex megoldásainak megismerése
  • Adatgyűjtőkhöz tartozó kiegészítő szolgáltatások bemutatása

  A képzéseinket mindig az ügyfél egyedi igényeihez, kérdéseihez mérten igazítjuk, így innovatív tanulási lehetőséget biztosítunk a résztvevők számára. Érdeklődés esetén kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot!

  * Oktatásunkat a Zebra Technologies által gyártott termékekre fókuszáljuk, de igény szerint más gyártó által forgalmazott termékekre is kitérünk.

  Hivatalos partneri gyártók


  A termékértékesítés volumenéből adódóan a vállalat több nagy gyártónál is hivatalos partneri vagy szerviz státusszal rendelkezik