Megaglobal - az átfogó megoldás | Megabolt - kedvezmények az interneten

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

p>Get Adobe Flash player

/div>

MSZ EN ISO 9001:2009
Termékek

Vonalkód nyomtatók

A vonalkód nyomtatók nagyban megkönnyíthetik a logisztikai feladatokat a raktározásban, beszerzésben, gyártásban a termékek nyomon követését. Az eltérő igényeknek megfelelően eltérő tulajdonságú nyomtatók léteznek. Csoportosításuk többféle szempont alapján történhet. Felépítés alapján két féle nyomtatót különböztetünk meg: Direct Thermal és Thermal Transfer típusokat. A két típus a nyomtatni kívánt hordozó alapanyagában tér el egymástól. A Direct Thermal nyomtatóval kizárólag hőpapírra lehet nyomtatni (ellenben más kiegészítő nem szükséges a nyomtatáshoz), míg a Thermal Transfer nyomtató többféle címke alapanyagot tud kezelni (ehhez a típushoz szükséges festékszalag is). Az elvárt címkemennyiség is fontos tényezőt jelent. Kínálatunkban a kisebb nyomtatási igények kielégítését szolgáló gépektől egészen az ipari, folyamatos működésű gépekig mindenfajta megtalálható. Ezek természetesen eltérő nyomtatási sebességet képviselnek (50-300 mm/sec). Speciális igényeket tudnak kielégíteni a mobil, akkumulátorral működő típusok, amely képességükkel ezen modellek nincsenek helyhez kötve.

Adatgyűjtők, olvasók

            A vonalkód olvasók vonalkód (1D) vagy 2D kód olvasására alkalmas eszközök. Számítógéppel együtt alkotnak egy rendszert, ami vagy integrálva van egy készülékbe vagy egy külső számítógéphez van csatlakoztatva. A kommunikáció történhet vezetékes, illetve vezeték nélküli (Bluetooth, Wifi, 3G) kapcsolaton keresztül. Megkülönböztetünk kézi olvasókat, adatgyűjtőket illetve fix olvasókat. A fix olvasókat iparban, áruházakban alkalmazzák, amely általában ellenőrzési célokat szolgál. A kézi olvasók felhasználási területe jóval nagyobb területet fed le, feladattól függően, akár kültéri adatgyűjtésre is használhatóak (léteznek direkt kültéri körülményekhez fejlesztett eszközök is).

Ipari notebook család

Ellenáll a pornak,sárnak, víznek, szélsőséges hőmérsékleti viszonyoknak. A mechanikai behatásoktól általában kemény magnézium ház védi, amely ki van egészítve műanyag és gumi betétekkel, a még nagyobb biztonság érdekében. A belső alkatrészek rezgés- és ütésvédelmet kaptak, így nem kell adatvesztéstől tartani. Ezeket mi sem tükrözi jobban, mint a MIL-810F katonai szabvány megfelelősség, amelynek általában eleget tesz a gép.  Üzemideje akár 10 óra, ez külső helyszínen történő munkavégzésnél jelentős előnyt jelenthet. Egyes modellek érintőképernyővel vannak felszerelve, amely szintén a könnyebb munkavégzést hivatott szolgálni. Természetesen a képernyő is ellenáll a külső behatásoknak.

Cégünk rendelkezésre bocsátott kétféle, különböző felépítésű gépet a prohardver.hu online informatikai magazin részére, tesztelés céljából. Az elemzői, szakértői tesztet az alábbi linkeken lehet megtekinteni.

Cégünk a prohardver.hu online informatikai oldal rendelkezésére bocsátott 2, eltérő specifikációkkal rendelkező Toughbook-ot tesztelési célból. Ezeket a teszteket, elemzéseket a következő linkeken lehet elérni:

CF-31 teszt

http://prohardver.hu/teszt/panasonic_toughbook_cf-31_toresteszt/toughboook_cf-31.html

CF-19 teszt

http://prohardver.hu/teszt/toughbook_extrem_laptop_nehez_terepre/panasonic_toughbook_cf-19.html


Szoftverek

            A nyomtatók és olvasók teljes értékű használatához segítséget nyújthatnak a termékeink között megtalálható tervező- és segédprogramok, melyek segítségével akár egy egész raktárt lehet menedzselni, egyéni igények mellett is. A programok mindegyike Windows-kompatibilis, így a meglévő rendszerhez történő integrálás nem jelent problémát. Az említett szoftverek között megtalálhatóak már működő rendszerekhez illesztett verziók is (benzinkút rendszerek, élelmiszer üzletláncok, parkolási rendszerek stb.), illetve egyes verziókat vállalatirányítási rendszerekbe is lehet integrálni.


qr_mg2.jpg