Készletkezelő
Kezelje készletét találgatások nélkül

Szeretné egyszerűsíteni és automatizálni a készlet kezelési folyamatokat? Szakértő csapatunk segít az Ön igényeire szabott szoftver és hardver megoldást nyújtani. Válasszon minket és tegye stresszmentessé a raktárkezelést.

Készletkezelő
Shadow

Készletkezelő szoftver növekvő vállalkozása számára

Egyszerűsítse a folyamatokat, nyerjen versenyelőnyt és emelje vállalkozását a következő szintre készletkezelő szoftver segítségével.

Image
Átlátható készletgazdálkodás

A raktárkezelő rendszer használata segítséget nyújt a pontos és valós idejű készlet kezeléséhez és segíti a hatékonyabb munkavégzést.

Image
Raktárkezelés menet
közben

Felhőalapú rendszer segítségével elérheti és kezelheti a raktár munkáját bárhonnan, bármikor és bármilyen eszközről.

Image
Hatékony
munkafolyamatok

A készletkezelési megoldás leegyszerűsíti a készletkövetési folyamatot és kiküszöböli az emberi hibákat a készletadatok rögzítésében.

Image
Optimalizált
ellátási lánc

A készletkezelő rendszer optimalizálja a raktár belső működését, amely aztán kiterjedhet a szélesebb ellátási láncra is.


EGYÜTT TÖBBET ÉR

VONALKÓDTECHNIKAI BERENDEZÉS ÉS SZOFTVER EGY CSOMAGBAN

Image
Image

Vonalkódtechnikai berendezés


Segítünk kiválasztani a megfelelő vonalkódtechnikai terméket és berendezést az Ön igényeihez mérten. Hiszen fontos, hogy egy-egy adott folyamathoz milyen vonalkódolvasót, adatgyűjtőt vagy éppen címkenyomtatót használ.

KÉSZLETNYILVÁNTARTÓ SZOFTVER


Fejlessze készletgazdálkodását egyedülálló szoftver megoldásunkkal, amely alkalmazkodik a vállalkozásához és egyszerűsíti a mindennapi folyamatokat, a hatékony működés érdekében. Vegye fel velünk a kapcsolatot és szakértő csapatunk segít az Ön igényeire szabott megoldást nyújtani.

címkekészítő
szoftver


Fontos, hogy vállalata elég gyorsan reagáljon a változó piaci viszonyokra és trendekre. Ezért segítünk kiválasztani a megfelelő címketervező és nyomtató szoftvert, amely lehetővé teszi címkék, vonalkódok és RFID-címkék tervezését, létrehozását és kezelését.

Készletnyilvántartó rendszer vállalkozására szabva

Egy fejlődő vállalkozás számára elengedhetetlen a raktárkészlet nyomon követése, viszont sok esetben nehéz kiválasztani a megfelelő rendszert. Válasszon minket és segítünk kifejezetten az Ön igényeire szabni a készletnyilvántartó rendszert és a vonalkódtechnikai berendezéseket.